Eladó ház Pécs, Mecsekoldal, Kisszkókó dűlő 192 nm
Eladó ház Pécs, Mecsekoldal, Kisszkókó dűlő 192 nm
Eladó ház Pécs, Mecsekoldal, Kisszkókó dűlő 192 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7807416
Frissítve: ma

Pécs eladó családi ház 6 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
728 646 Ft/m²
192 m²
Alapterület
1056 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó örökpanorámás, nívósan felújított családi ház Pécsett, Szkókóban Pécsett, Szkókó egyik legszebb, örökpanorámás pontján 1056 m2-es összközműves telken álló, 1990-es években épült, 2022-ben prémium minőségben felújított nettó 151 m2 lakóterületű, két lakószintes, belső szinteltolásos, nappali + öt szobás, három teraszos, minden szinten klimatizált, dél-kelet-nyugati tájolású, hőszigetelt családi ház 33 m2-es garázzsal, összesen 46 m2-nyi tárolóval, gondozott telekkel eladó. Az épület összes, ún. korrigált alapterülete 192 m2. A ház alsó lakószintjén előszoba, amerikai konyhás nappali, hálószoba gardróbbal és egy tusolós fürdőszoba található. E szintről lehet kilépni egy déli tájolású teraszra. A felsőbb szinteken összesen további négy hálószoba (ebből egy déli terasszal rendelkezik), közlekedők, mosókonyha, továbbá egy jelenleg befejezés előtt álló kádas fürdőszoba kapott helyett. A ház vadonatúj nyílászárói fa szerkezetűek, három rétegű üvegezéssel, a tető kerámia cseréppel fedett, alatta megfelelő rétegrendű szigeteléssel. A konyhában vadonatúj, 15 MFt-os konyhabútor prémium kategóriás Miele konyhagépészettel (főzőlap, sütő - tányér előmelegítővel -, gőzőlős-szuvidálós mikró, ionizáló páraelszívó, mosogatógép, karcmentes munkalap). A fürdőszobában walk-in zuhanykabin, beépített tartályos WC, design radiátorok. A ház fűtését vadonatúj kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A teljes ház épületgépészete szintén vadonatúj a közmű csatlakozásoktól minden újravezetékelve (víz, gáz, csatorna, villany). A garázson túlmenően további gépkocsik beállására is alkalmas a telek utcafronti része. A ház vadonatúj bútorzata igény esetén megegyezés tárgyát képezheti. Az elmúlt időszak fogyasztási adatai alapján a ház energia felhasználása sem a gáz sem pedig az áram tekintetében a támogatott éves mennyiségi korlátokat nem haladta meg. Ajánlom mindazoknak, akik előnyben részesítik a csendes, zöldövezeti életformát és egyúttal preferálják a praktikus megoldásokat és a kényelmet. ÁR, ÉRTÉK ARÁNYBAN. JÓ VÉTELI LEHETŐSÉG – HÍVJON !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Origó-Ház Ingatlan Origó-Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 588 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Origó-Ház Ingatlan Origó-Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 588 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY