Eladó ház Pécs, Postavölgy 170 nm
Eladó ház Pécs, Postavölgy 170 nm
Eladó ház Pécs, Postavölgy 170 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7961306
Referenciaszám: 20385
Frissítve: 3 hónapja

Pécs eladó családi ház 6 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
464 706 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1937 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécsett a Postavölgyben eladó 1963-ban épült tiszta-rendezett-karbantartott családi ház. 1977-ben a felsőszint lett rá/hozzáépítve. Körbe szigetelt. Összközműves! 3 db kéménye van. Kefni födémes a mennyezet. Utca jellemző: bitumenes, közvilágítás, csendes. Tető újszerű! Kamerarendszer ki van építve! Új 120 literes bojler van felszerelve. (Hajdú). Helyiséglista: Kert, melléképület, autóbeálló, udvar, pince, külön bejáratú garzonlakás, előszoba, 3 fürdőszoba, éléskamra, konyha, nappali, 4 hálószoba, hall, lépcsőház, erkély. Alsó szint (földszint): Teljesen felújított 2021-2022-ben. Mind műszakilag, mind esztétikailag. Nord minőségi hűtő-fűtő klímák felszerelve alsó és felső szinten. Gázkonvektorokkal is fűthető a ház. Nyílászárók, szigetelt üvegezett, fa, redőnyözött.A garzonlakás külön bejáratú-akár bérbe is lehet adni. Felső szint: A felsőszinten a felújítás még nem fejeződött be, be kell húzni az új mcu kábeleket, amit a tulajdonos ott is hagy. Ki kell festeni, glettelni. Lakható, alapvetően jó állapotú. Udvar: pince, autóbeálló, tárolók, ásott kút (bőven van benne víz).Ezek mind frissen vannak felújítva. Ipari áram is bevan vezetve 380 V.Tehermentes! Kiköltözési idő 3 hónap. Irányár! Kizárólag nálunk elérhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mecsekingatlan Iroda Mecsekingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 618 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mecsekingatlan Iroda Mecsekingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 618 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY