Eladó telek Hosszúhetény 1108 nm
Eladó telek Hosszúhetény 1108 nm
Eladó telek Hosszúhetény 1108 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7954009
Referenciaszám: T037494
Frissítve: 4 napja

Hosszúhetény eladó építési telek 1108 m² telekterületű: 6,49 millió Ft

6,49 millió Ft
5 857 Ft/m²
1108 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 19 110 Ft
Második évtől
25 900 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Regisztrációs szám: T037494 Köszöntelek a hirdetésemnél! AZ INDEXKÉP egy látványterv fotóját illusztrálja!!!!!! Jó helyen jársz, ha a Mecsek egyik legszebb falujában, Pécstől 12 km-re szeretnél élni, építkezni! Hosszúhetény, csodálatos földrajzi és természeti adottságokkal rendelkező település, itt kínálom megvételre szinte az utolsó ÚJTELEPI, belterületi összközműves, PANORÁMÁS építési telkek egyikét! - Korrekt ár, Ideális méret, sarok elhelyezkedés, körbe kerített, közművesített, építési engedéllyel és tervdokumentációval rendelkező telek Kell ennél több?? NEM!!! De, kevesebb sem! Hívj, egyeztessünk, gyere el, nézd meg, tégy egy ajánlatot és legyen a TIÉD! NE ALUDJ, NE GONDOLKODJ, MERT LEMARADSZ RÓLA, MÉG EGY ILYEN ELADÓ TELEK NINCS A TELEPÜLÉSEN, NEKEM ELHIHETED!!! Teljes körű pénzügyi megoldásokat kínálunk neked, személyre szabva, díjmentesen!!! Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretnél segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tudd megtenni, ha pedig eladni szeretnéd az ingatlanodat, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hiteledet átváltani, egy kedvezőbbre! Keress bizalommal, a szakértőink a rendelkezésedre állnak!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Róbertné - Marcsi Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Róbertné - Marcsi Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY