Eladó telek Pécs, Málom 1247 nm
Eladó telek Pécs, Málom 1247 nm
Eladó telek Pécs, Málom 1247 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7822059
Frissítve: 3 hónapja

Pécs eladó építési telek 1247 m² telekterületű: 16,49 millió Ft

16,49 millió Ft
13 224 Ft/m²
1247 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 48 555 Ft
Második évtől
65 808 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Pécs frekventált, fejlődő részén, a kertvárosi buszpályaudvartól 5 perc sétára, egy 1247 nm-es panorámás építési telket. Az ingatlan enyhén lejtős, panorámás, 16 méteres utcafronttal rendelkezik, a környéken folyamatos a beépítés. A telekre be van vezetve a víz és csatorna közmű, az elektromos áram legkésőbb ez év végéig földkábellel kerül bekötésre, gáz pedig pillanatnyilag a szomszéd utcában található, de várhatóan a közeljövőben az is elérhető lesz. Az ingatlanon található egy kis pince, felette pedig egy kis hétvégiház, ami tökéletes lehetőséged ad a hétvégi pihenéshez. A telek valóban frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a közelben minden megtalálható, pl.: Iskola, óvoda, bevásárló egységek, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszpályaudvar. Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik közel a belvároshoz, mégis egy csöndes, nyugodt, családiházas környezetben keresnek építési telket.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY