Eladó telek Pécs, Keleti kőhíd dűlő 1070 nm
Eladó telek Pécs, Keleti kőhíd dűlő 1070 nm
Eladó telek Pécs, Keleti kőhíd dűlő 1070 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7772323
Referenciaszám: TK027914
Frissítve: 17 napja

Pécs eladó építési telek 1070 m² telekterületű: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
14 860 Ft/m²
1070 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 818 Ft
Második évtől
63 453 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó telek Pécsett a Keleti Kőhíd dűlőben - Ideális lakóövezeti befektetés!Megvételre kínálunk egy gyönyörű, 1070 négyzetméteres teleket, amely a Pécsett a Keleti Kőhíd dűlőben található.A telek lakóövezeti besorolású, és minden infrastruktúrával rendelkezik, amire szüksége lehet egy otthon vagy akár egy befektetési projekthez.A telek minden kényelmet kínál a jövőbeli tulajdonosnak. Az ingatlanon megtalálható víz-, csatorna- és áramellátás, ami nagyban megkönnyíti az építkezést és a mindennapi életet.A környék csendes és szép, tökéletes választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város nyüzsgésétől, miközben mégis közel maradnak a kényelmi szolgáltatásokhoz és közlekedési lehetőségekhez.Ezen kívül, a telek rendelkezik építési engedéllyel, ami további előnyt jelent az új tulajdonos számára. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdje az álmai otthonának vagy akár egy lakóprojektnek az építését,anélkül hogy hosszadalmas engedélyezési folyamatokkal kellene foglalkoznia.Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget! Bővebb információért, megtekintésért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lusztig Andrea Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lusztig Andrea Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY