Eladó lakás Pécs, Belváros, Nagy Lajos király útja 12 64 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros, Nagy Lajos király útja 12 64 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros, Nagy Lajos király útja 12 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7710553
Feltöltve: 11 hónapja

Pécs eladó panellakás 3 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
859 219 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 595 Ft
Második évtől
217 800 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm! Az Árkáddal közvetlenül szemben, a Nagy Lajos király útján, egy 64m²-es 3 különnyíló szobás lakás eladó! A lakás egy 10 emeletes panelház 3. emeletén található, illetve lift is üzemel az épületben. 2021.07. hónapban teljes felújításon esett át. A lakás egy gyönyörűen letisztult, fiatalos megjelenést kapott. (Teljes villanyvezeték hálózat felújítás, új vízvezetékek, új laminált padló, új járólapok és burkolatok, teljeskörű faljavítás, ápolás és festés) Ezeken kívül vastag falak és új magas minőségű német nyílászárók gondoskodnak róla, hogy a leendő tulajdonok csendes és nyugodt környezetben pihenhessenek. A széleskörű felújításnak és a szigetelt társasháznak köszönhetően nagyon alacsony a rezsidíj. Teljeskörű bútorozattal, illetve Gorenje és LG márkájú 6 hónapos, gyakorlatilag új gépekkel rendelkezik a lakás. Ezen kívül minden helyiség magas minőségű AUX hűtő-fűtő klímaberendezéssel szerelt. Ezek a hűtés-fűtésen kívül gomba és penészspóra mentesítő, illetve páramentesítő funkcióval is ellátottak. A 3 különnyíló szobából fakadóan tökéletes választás lehet saját részre, illetve befektetésre is. A 3 szoba mindegyike használható hálószobaként a maximális profittermelő képesség kihasználása érdekében. Saját részre pedig a legnagyobb, erkélyes szoba nappaliként is funkcionálható. A belváros szívében való elhelyezkedése által minden lehetőség (boltok, buszmegálló, konditerem, éttermek stb.) maximum 2 perc sétával elérhetőek. Az ár teljes bútorzattal és teljeskörű gépesítéssel értendő! Csak beköltözni kell. Bútorok és gépek nélkül az ár 52,9M Ft. Amennyiben alkudozás nélkül végbemegy az ügylet, ajándék 127 cm-es OLED KIJELZŐS LG lapostévét adok a lakás mellé 300.000 Ft értékben. További információk és képek privát üzenetben, vagy telefonon! INGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
erkély
internet
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kundár Kristóf Imre
+36 20 628 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kundár Kristóf Imre
+36 20 628 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY