Eladó lakás Pécs, Kertváros 54 nm
Eladó lakás Pécs, Kertváros 54 nm
Eladó lakás Pécs, Kertváros 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7930596
Feltöltve: 4 hónapja

Pécs eladó panellakás 2 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
583 333 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 421 Ft
Második évtől
124 763 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy teljeskörűen, minden részletre kiterjedően, minőségi, prémium alapanyagokból felújított 2 szobás lakás, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában. Pécs kertváros rózsadombi részén a Csipke utcában, 4/3-ik emeleti szigetelt lépcsőházban. Ténylegesen normális, problémamentes lakóközösség jellemzi a tömböt. Zöld terület a lépcsőház előtt és mögött, rálátással az erkélyről. A parkolás az utcán és a környéken ingyenes. Pár perc sétányira iskola, óvoda, posta, Spar, Tom market található. Új műanyagablakok lettek beépítve, az erkély redőnyös, a konyha és a szoba reluxás. Új prémium minőségű összes belső nyílászáró, szaniterek, zuhanykabin, gépesített új konyha. Frissen festett tükörsima falak. Ledes világítás. A vizesblokkokban, a közlekedőben, és konyhában,prémium minőségű Olasz hidegburkolat került felhelyezésre, a szobákban 9mm-es, 24 órán át vízálló, prémium minőségű laminált parketták lettek lerakva. A wc-ben szagelszívó került felszerelésre. A fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin szolgáltatja a tisztálkodási lehetőséget. Új elosztódoboz. 15 ponton záródó, új minőségi bejárati ajtó. A lépcsőház frissen festve, kívülről szigetelve, új bejárati ajtó. Azoknak ajánlom, akik egy igazán ízléses és exclusive otthonba csak be szeretnének költözni, és élvezni a lakás nyújtotta gondtalansàgot. A tájolása kelet-nyugati. A lakásba rengeteg pénz, idő és energia lett beleáldozva, minőségi munka kíséretében. Élethelyzetváltozás miatt vált eladóvá. Az ár tartalmazza még a képeken látható szekrénysort, ágyat, és hűtőszekrényt. Csokra alkalmas, ezáltal illetékmentes a vásárlás.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
erkély
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
redőny
reluxa
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Miroszláv Polics
+36 70 942 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Miroszláv Polics
+36 70 942 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY