Eladó lakás Pécs, Belváros 70 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros 70 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros 70 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7854179
Feltöltve: 7 hónapja

Pécs eladó téglalakás 3 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
512 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
English bellow!! /Auf deutsch runter !! ------------------------------------------ CSAK BEKÖLTÖZNIE KELL!! Egy kis virtuális séta : https://youtu.be/4xT-9kJxCUo (virtuális séta link használata :kijelölöd a TELJES linket , egér jobb klikk és a legördülő menüből kiválasztod hivatkozás megnyitása vagy megnyitás új lapon vagy megnyitás új ablakba) Egy kis virtuális séta : https "kettospont duplaper" YOUTU "pont" BE "per "4xT-9kJxCUo PÉCS BELVÁROSÁBAN, Zsolnay kulturális negyed, Kodály központ a Jogi- és Közgazdasági Egyetemnél, társasházban 70 m2-es frissen FELÚJÍTOTT, DUPLA komfortos FÖLDSZINTI lakás , TULAJDONOSTÓL eladó. 2 szintes 2005-ben épült TÉGLA lakás, csendes, rendezett belső udvarral rendelkezik . Konyha új egyedi beépített konyhabútorral , beépített légkeveréses gáz sütővel s főzőlapokkal várja új háziasszonyát! Lakás elrendezése : 1. szint : nappali, étkező-konyha,konyha melletti belső tároló,WC, előszoba 2. szint :2 külön nyíló szoba , fürdőszoba+ wc, gardrób A fürdőszoba és a W.C. külön helységben kapott helyet! A szobák parkettásak, a fürdő, WC és a konyha járólappal burkolt. Árban benne van az új egyedi konyha bútor és az új beépített gáztűzhely. A fűtésről egyedi gázkazán gondoskodik, így a fenntartás is kedvezően alakul. Parkolási lehetőség: kint az utcán ingyenesen. Rezsi: Közös költség: kb- 15 EFt (felújítási alap, takarítás, szemét) melegvíz, fűtés, villany, víz átalánnyal vagy fogyasztás szerint. Közelben: Egyetemek: Művészeti kar, Közgazdasági, Jogi egyetem, Tudásközpont, Koncertterem, üzletek, buszmegállók( 25, 26, 26Y, 27, 27Y, 29, 29Y, 40, 940, 2, 2A, 102, 21, 60), Penny Market, Mc Donalds, történelmi belváros, Balokány park. A lakás tehermentes, azt nem lakják, akár AZONNAL beköltözhető!!! Tulajdonostól olcsóbban !! Egyaránt ideális választás a pároknak, családoknak, befektetőknek és a pécsi felsőoktatás hallgatóinak! ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN. JÓ VÉTELI LEHETŐSÉG ! További információkért(fotó, stb) kérem jelentkezzen e-mailben (zbrowny472 kukac gmail pont com) vagy telefonon (+36 20 315 0509) ! IÁ: 93333 EUR ~ 36 M FT Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
kábeltévé
internet
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
biztonsági ajtórács
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zbrowny Jaa
+36 20 315 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zbrowny Jaa
+36 20 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY