Eladó lakás Pécs, Belváros 58 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros 58 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros 58 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7989878
Referenciaszám: 205704033
Frissítve: 16 napja

Pécs eladó téglalakás 3 szobás: 34,65 millió Ft

34,65 millió Ft
597 414 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 563 Ft
Második évtől
137 239 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécs belvárosában az egyetemi városrészben, befektetésre tökéletesen alkalmas, 3 szobás lakás, alkalmi áron eladó! A POTE közvetlen vonzáskörzetében, a történelmi városközponttól pár perc távolságra, rendkívül előnyös adottságokkal rendelkező tégla lakás sürgősen eladó mélyen a piaci ár alatt. A lakás 3. emeleti elhelyezkedéséből fakadóan csendes, a lakásból és a folyosóról a környékbeli panoráma egészen lenyűgöző. A légkondicionált lakás külsőleg részben felújított, az utcafronti ablakok, és a bejárati ajtó cseréje megtörtént, a folyosón felőli hátsó falszakasz szigetelését elvégezték, ezáltal kedvező, pénztárca kímélő fűtéssel rendelkezik a lakás, amelyhez extra méretű tároló tartozik a pincében. A lakás tökéletes megoldás több gyermekes családoknak, akik keresik a nagyobb méretű otthonukat, mert jelenlegi már szűkös részükre. A lakást ajánlom befektetésre is elhelyezkedése miatt mert az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható az egyetemisták számára, a nyári hónapokban pedig a turisták részére. Nekem az ingatlanban a legjobban az tetszik, hogy frekventált helyen található, tágas szobákkal rendelkezik, és a saját igényeim szerint lehetne átalakítani, felújítani. A lakástól sétatávolságban vannak a fontosabb intézmények, bevásárlási és szabadidős lehetőségek (egyetemek, belváros, Árkád, SPAR, LIDL, Vasútállomás). A tömegközlekedés gyorsan igénybe vehető a lakástól 2 perc alatt elérhető a buszmegálló, autóval a parkolás az utcán és a belső udvarban is lehetséges. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kamra
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Attila Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 550 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Attila Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 550 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY